ook voor

Kinderfeestjes

Kids

Wist je dat deze boot al heel oud is. Nog wel veel ouder dan jouw papa en mama. Al wel bijna honderd jaar.

Het heeft gevaren over vele rivieren en dan was het weer soms heel slecht en sloegen de golven hoog tegen de boot. De kapitein was heel sterk en wist altijd de boot weer naar een haven te brengen. Gelukkig maar want anders had je nu geen pannenkoeken kunnen eten op deze boot. De vrouw van de kapitein vond pannenkoeken ook zo lekker en was daardoor ook beresterk. Als de kapitein eens moest slapen dan stond zij aan het roer. Als jij ook kapitein wilt worden dan kun je nu alvast beginnen met regelmatig een pannenkoek te eten. Dan word je net zo sterk als de kapitein of de vrouw van de kapitein.

sds

Als jij een feestje wilt geven omdat je jarig bent of gewoon omdat je een feestje wel leuk lijkt, dan maak je wel echt de blits als je dat op het pannenkoekenschip houdt.

Je mag natuurlijk van alles voorbereiden voor je eigen feestje, maar je hoeft je verder helemaal geen zorgen te maken over wat je ze allemaal wilt geven. Wat dacht je van een grote pannenkoek en een ijsje na bijvoorbeeld. En daarna schoonmaken. Haha, dat doen wij wel.

Dus trek je pap of mam aan de mouw en kom eens langs. Dan kijken wij wat we voor jou kunnen doen.

 

Vaart N.Z. 1
9401GM Assen

Parkeren: parkeergarage DNK – ingang Weiersstraat.
De garage bevindt zich op nog geen 25 meter van het Pannenkoekenschip.

maandag       gesloten
dinsdag          gesloten
woensdag     16.00 – 20.30 uur
donderdag   16.00 – 20.30 uur
vrijdag            16.00 – 20.30 uur
zaterdag        16.00 – 20.30 uur
zondag            16.00 – 20.30 uur